De Druiventros gelooft in specialisme & persoonlijk advies met verstand van zaken.

Voor ons team staat wijn gelijk aan ultiem genieten, want over smaak valt immers niet te twisten. Zo moet wijn passen bij de persoon, de gelegenheid, de sfeer of de gerechten.

Ons deskundig team (opgeleid tot Vinoloog of tot volleerd sommelier) is uiterst bedreven in het geven van het juiste wijn & spijs advies.

Zo voorziet De Druiventros niet alleen particuliere klanten, maar inmiddels ook diverse restaurants en andere horeca bedrijven van mooie exclusieve wijnen en wijnadvies.

``De mooiste wijnen en het beste persoonlijke advies!``

Geschiedenis

Al ruim 35 jaar staat Wijnhandel De Druiventros garant voor prachtige kwaliteitswijnen. Zorgvuldig samengesteld en altijd voor een passende prijs. Opgericht door wijlen Tom van Staveren en na een zeer succesvolle carrière in de exclusieve catering, heeft zoon Maarten, het stokje in 2010 van hem overgenomen.

Asssortiment

Wij importeren uitsluitend de beste wijnen van over de hele wereld. Ons assortiment (750+) is zeer uitgebreid, zorgvuldig samengesteld en varieert van betaalbare wijnen voor iedere dag tot en met de meest bekende en exclusieve Grand Cru’s. Een belangrijk onderdeel van ons assortiment bestaat uit eigen import. Niet alleen uit de Loire, de Elzas, Bordeaux, maar zelfs ook een eigen Champagne.

Visie

Wij geloven heel sterk in onze passie en in ons specialisme van het geven van passend en persoonlijk advies. Alles kan en niets is onmogelijk. Ook als wij het product wat u zoekt niet in ons assortiment hebben, gaan we graag voor u opzoek.

Wij helpen met alle plezier uw wensen daar waar mogelijk te vervullen en ontvangen u graag in onze winkel.